Haal snel en goedkoop je autorijbewijs

De opleiding

Spoedopleiding Autorijbewijs

Autorijopleiding Limburg is volledig gespecialiseerd in spoedrijopleidingen voor het rijbewijs B. Zo kun je een reguliere rijopleiding volgen,maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een Spoedopleiding/Spoedcursus auto.Bij ons sta jij als kandidaat op de eerste plaats. Omdat elke kandidaat uniek is, wordt onze opleiding aan capaciteit, tempo en wensen van kandidaat aangepast.

De instructeur komt jou thuis ophalen. Ook het tijdstip van de rijles stemmen we af op jouw wensen. Doordeweeks kan dat zowel overdag als 's avonds, in het weekend alleen tot 17.00 uur.

De ervaren instructeurs en unieke werkwijze zijn er volledig op gericht om cursisten vakkundig en gedegen op te leiden voor het rijexamen. Een Spoedcursus/Spoedopleiding Autorijbewijs kun je volgen in de provincies: Utrecht.Flevoland,Noord-Holland,Zuid-Holland,Zeeland,Brabant,Limburg,Friesland,Groningen,Drenthe,Overijssel,en Gelderland met Autorijopleiding Limburg.

De ervaren instructeurs en unieke werkwijze zijn er volledig op gericht om cursisten vakkundig en gedegen op te leiden voor het rijexamen. Een Spoedcursus/Spoedopleiding Autorijbewijs kun je volgen in Maastricht, Heerlen, Landgraaf, Valkenburg, Geleen, Sittard, Weert, Roermond, Venlo, Venray, Horst en in alle andere plaatsen in Limburg met Autorijopleiding Limburg.

Actiepakket

6 rijlessen + praktijkexamen
voor € 299

> Interesse? Meld je vrijblijvend aan!

Wij bellen jou terug

Heb je vragen over onze rijopleiding? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier, en dan bellen wij jou terug, uiteraard geheel vrijblijvend!

> Bel mij terug

Auto rijbewijs halen